P

Povesteam eu candva ca, anul acesta, radacinile mi-au inviat drumul in creatie. Locul copilariei mi-a fost oaza de inspiratie, asa ca m-am gandit sa invit si alti oameni sa se bucure. Pe la inceputul lunii octombrie era ideal sa dau startul mood-ului de toamna, asa ca am pus la cale o sesiune foto chiar in Teleorman. Atunci cand m-am gandit la Marina, am zis ca ea e perfecta pentru ce aveam in minte. Un model excelent, care ma bucur ca mi-a acceptat invitatia!

Prima locatie pe care am ales-o a fost padurea Ciolaneasca, imediat ce am trecut de satul lui Marin Preda, Silistea-Gumesti. Acolo am facut prima baza, cu toate accesoriile, decoratiile, materialele, case-ul de machiaj, apa, mancare. Locul in care am stat cel mai mult si unde s-au creat cele mai multe scenarii.

Dupa ce i-am terminat machiajul Marinei, ne-am gandit sa profitam de razele soarelui prin padure.

In timp ce Marina se juca cu voalurile pe campia de langa padure, am vazut “materialele” perfecte pentru inca o coronita, naturala de data aceasta. Intre tinut un obiectiv si carat una-alta pe “campul de lupta”, am avut timp pana la urma sa o impletesc.

Au urmat o cariera cu spectaculoase forme si culori, apoi o zona de gradini. O zi plina si productiva, caci seara nu ne venea sa credem cate facusem. Multe multumiri Marinei, care a fost atat de creativa pe tot parcursul sesiunii, si oamenilor care au incredere de fiecare data in ideile mele si vin la evenimentele pe care le organizez!

https://www.instagram.com/marinadianaa/

Accesoriile handmade imi apartin http://www.instagram.com/seekarlam.atelier, la fel si editarea imaginilor de mai sus, facute de sotul meu. Mai jos va las o serie de fotografii realizate de participanti.

Ph ©️ Petru Ciotlos

Ph ©️ on film Bogdan Cirlan

Ph ©️ Nattier Studio

http://www.instagram.com/focusm.ro

http://www.instagram.com/iamcarla.m2

 

 

 

 

There are no comments