P

Pe Moga il stiam de pe social media, ii vazusem o parte din lucrari si eram fascinata de personajele si compositurile lui. Ma intrebam continuu “Cum poate face asa ceva?”, caci mintea mea nu putea procesa oamenii sau peisajele din cadrele lui decat ca fiind dintr-o alta lume. Evident, imi doream ca vreodata sa am ocazia sa ii fiu model.

Apoi l-am intalnit, ajunsesem in sfarsit prin Sibiu si asteptam sa termin munca pentru a ma vedea cu el. Inca imi amintesc cum printre primele lucruri pe care le-a facut a fost sa ma certe ca imi luasem cazare: “Tuuu, nu puteai sa imi spui, cum sa nu vii la mine, de ce ai dat banii pe camera?”. Pentru un om pe care nu il intalnisem in viata mea, nici prin gand nu imi trecuse sa deranjez cu asa ceva, adica abia schimbasem cateva vorbe prin mesaje, doar stabilisem ca vrem sa lucram impreuna. Artist ca artist, dar ceva la omul asta imi tot spunea ca e mai mult decat un fotograf cu care voi lucra o data. Asa s-a legat o prietenie de suflet.

Dupa cateva luni, am stabilit – mergem la Moga! Am devenit (eu si Dani) personaje din povestea lui, insa dincolo de asta mi-am recapatat o linste sufleteasca pe care o cautam cu ardoare. Am resimtit padurea, am inteles muntii si mi s-a aprins tentatia explorarii, am iubit animale, am gatit ceaun la foc in curte, am mancat mancare cu gust, am petrecut cu oameni minunati, m-am odihnit, am respirat. Moga, mi-ai reamintit ce cauta inima mea si de ce nu era fericita. Va iubim tare, sunteti ca si familia noastra!

Orchestral Divination este primul proiect din seria lunga ce va urma. Impreuna cu alti prieteni si familie, suntem o echipa cu totii si avem o multime de lucruri de facut si aratat. E divin sa lucrezi astfel, va spun! 🙂

Lili, iti multumim pentru magia adaugata! Trebuie neaparat sa vedeti ce minunatii face:

 http://www.lunars2d.com/

https://www.instagram.com/lunars2d

Takacs, de asemenea, multumim pentru lumina!

Outtakes

http://www.mogartistry.com/

https://www.instagram.com/iamcarla.m2/

 

 

 

There are no comments