A

Asa cum am spus-o in repetate randuri, iubesc sa lucrez cu oameni creativi, cu viziune si gust, cu experienta si cunostinte in tot ceea ce poate sa insemne fotografia, a fi model sau a face un workshop. Iata-ma, asadar, la inca un eveniment semnat Ilinca, doi dintre oamenii cei mai apropiati de sufletul meu. Va multumesc, din nou!

La workshop-ul din Sibiu a fost foarte greu pentru Dani sa gaseasca un set-up potrivit locatiei, care, din pacate, nu ne-a ajutat deloc. A compensat cu siguranta de data asta, fiind acasa, in propriul studio. Cu totii am fost uimiti de ideile lui si schemele de iluminare, care mi s-au potrivit la fix, lasandu-mi libertatea de a adopta diverse posing-uri. Asta in timp ce Ana ma supraveghea cu atentie, iar Mihai Vinersar ajuta cu orice era nevoie pentru cadre cat mai reusite. Ma bucur atat de tare ca am avut o grupa plina de oameni care au venit cu o multime de idei, astfel incat am reusit sa creez ceva unic, cu fiecare cursant in parte. De asemenea, multumesc Mihai si George Sipica pentru cadrele de backstage.

Ciudata face intamplarea ca nu reuseam sa ma inalt destul pentru o idee de posing ce o aveam, cand Mihai s-a gandit sa imi mai dea o carte. Pe 3 septembrie a fost anuntat decesul lui Peter Lindbergh. Rest in peace!

 Profesionisti sau amatori, este o bucurie sa vad ca oamenii investesc si in educatie, nu doar in aparatura. Sperand ca aceasta nu a fost ultima data in care am lucrat impreuna, multumesc tuturor fotografilor care au participat si mi-au trimis imagini; las mai jos o selectie. 🙂

 

 

 

 

https://www.instagram.com/iamcarla.m2

There are no comments