D

Dupa cateva luni de discutii despre o sedinta foto impreuna, in sfarsit am simtit ca da, ne-am putea lasa pozati nud de catre Adrian Chiliban. Sau Killy Cash, dupa cum preferati.

Adi, pentru noi, este un drag prieten cu care avem multe in comun si cu care, personal, lucrez cu mare placere de fiecare data. Ador stilul lui si ideile traznite, ca doar suntem unul mai nebun ca altul… Este un storyteller ce ma fascineaza, iar viziunea editarii cadrelor adauga fix plusul de care e nevoie ca sa raman cu gura cascata atunci cand imi arata rezultatul final, indiferent ca e vorba de ceva artistic sau de ceva comercial.

Am pornit de la o idee mai veche: cu ceva vreme in urma, am gasit cateva cranii de vaca pe islazul de la tara. Doamne, nu pot sa uit privirea de pe fetele parintilor si a bunicii mele atunci cand ne-am intors acasa cu vreo… 5 cranii, gata sa le pun in portbagaj 😅. In orice caz, inca de atunci am stiut ca sigur le voi folosi la un proiect cu Adi, asa ca… le-am pastrat in portbagaj cateva luni bune, ce sa mai, au vazut tot Bucurestiul, au ajuns chiar si in Constanta. Intr-o zi, dupa ce terminasem de machiat la un shooting, fotograful a coborat sa ma ajute cu case-ul, dar i-am zis sa nu il puna in portbagaj, replica lui fiind “De ce, ai vreun cadavru acolo?”… Pai da, chiar aveam, cinci, nu unul!

M-am luat cu vorba (scrisul), nu asta vreau sa va arat acum, fara cranii. O sa trec la subiect: dupa ce am mers ca tampitii o gramada printr-o padure necunoscuta, dupa ce ne-am bagat in mocirla si dupa ce ne-au muscat toti paianjenii, furnicile si tantarii vietii, totul de amorul artei, am zis sa “o dam putin la liber”, cum s-ar zice.

Astfel, va prezint o serie personala, primele noastre cadre de cuplu. Nu si ultimele, caci aparent Dani se dovedeste a fi un bun model.

Adi, iti multumim tare! ❤

 

Si, pentru ca nu m-am putut abtine, mai las aici o serie de cadre, alese de mine si absolut needitate, #incamera.

 

https://www.instagram.com/adrian.chiliban

https://www.facebook.com/mappingemotionsphotography/

 

There are no comments