A

Asa cum o spun mereu, nu stiu cum, dar se intampla sa cunosc oameni de-a dreptul geniali, oameni pentru care pasiunea inseamna deopotriva munca, investitie, dar si fun. Vorbesc aici despre Daniel si Ana-Maria Ilinca, nume imposibil de ratat in industria romaneasca datorita anilor de experienta si evolutie constanta.

Spun asta pentru ca eu ii urmaream de multa vreme, iar ocazia de a lucra vreodata cu ei mi se parea un vis. Multe mi-au fost emotiile atunci cand mi-au propus sa fiu model pentru masterclass-ul de la Sibiu, culmea, prima mea experienta de genul.

©️ Daniel Ilinca

Emotiile au fost spulberate rapid, profesionalismul cuplului Ilinca m-a ajutat enorm sa depasesc orice temere. Intr-o atmosfera prietenoasa, Dani a stiut exact cum sa imparta comunicarea cu mine, dar si cu fiecare cursant, individual, explicand in detaliu orice. Evident, asta in timp ce trebuia sa fie si creativ in spatiul alocat si sa aseze lumina, dar si sa fie pregatit pentru urmatoarea parte a cursului, post-procesarea imaginilor obtinute. Ana l-a completat la fiecare pas, caci, fiind la randul ei un model experimentat, a stiut cum sa aiba grija de mine si sa dea cursantilor diverse sfaturi in ceea ce inseamna relatia fotograf-model, dintr-o alta perspectiva decat a lui Dani. Tot Ana s-a ocupat si de styling, parte ce ma stresa atat de tare; creativitatea ei a rezolvat totul in doua minute.

De-a lungul timpului, am interactionat cu diversi oameni din domeniu si am fost prezenta la evenimente in cadrul carora ai fi avut ocazia sa ceri sfaturi legate de fotografie. In general, am observat o usora reticenta, de ambele parti: ori speaker-ul a ocolit raspunsul, ori cel interesat s-a abtinut sa intrebe mai multe. Va spun, oamenii astia sunt fara perdea, au raspuns la orice, ba chiar au initiat ei discutii in sensul acesta, astfel ca nimeni nu a plecat fara “tips-uri” care sa ii ajute pe multe planuri in viitor, in frunte cu mine!

Multe lucruri as avea de spus, insa mai degraba mi-ar placea sa experimentati personal atmosfera, ca sa va convingeti de aportul ce vi-l aduce un Masterclass marca Ilinca. De aceea, va invit la un alt workshop, 11-12 Mai, Bucuresti.

Pe langa toate aceastea, workshop-ul de la Sibiu mi-a oferit ocazia sa cunosc, bineinteles, si alti oameni pasionati si muncitori. Doi dintre ei fiind Demeter Alexandru si Demeter Beatrice Claudia, cursantii din partea carora am primit deja primele imagini.

http://fashion.demeterphoto.com

Si Tinu Coman: http://www.instagram.com/vibrant.shoot

Multumesc din suflet, Ana si Dani, m-am simtit extraordinar alaturi de voi!

Multumesc tuturor cursantilor, de asemenea!

There are no comments